Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: AS ‘N HART BREEK

Deur Vlooi
Datum gepubliseer: 16 Julie 2021 Aantal woorde: 21 312 Kere gelees 8
As ‘n hart breek,
skree dit van pyn
jy hoor miskien nie ‘n hoorbare geroep nie,
maar die stilte is oorverdowendTEMAS
3 Kommentaar
 1. Anze

  16 Julie 2021

  Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Julie 2021 – OOP projek

 2. morne du preez

  18 Julie 2021

  Ja mens hoor en sien hom die hardste, mooi gedig!

 3. Vlooi

  21 Julie 2021

  Baie dankie vir die saam lees 🙂

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 4
Kommentaar telling: 32

//bietjie meer ek Ek bedryf my lewe intuïtief.  Ek hou van fantasieë en om uit die boks uit te dink. Soms is dit vir my moeilik om ek te wees, ek is verskriklik ongeduldig veral wanneer ek groot droom. Ek huil maklik, en ek is ʼn baie nuuskierige mens as dit kom by my “close mense” en is soms ʼn overload. Grimering irriteer my “maar my vel ook” Ek wil stil wees “maar nie vir te lank nie” En ek hou van praat, ek dink bietjie te veel!

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 144 gaste aanlyn

Bydraes – Argief