Jongste aktiwiteit:

Nou weet ek, Ma

Sterstatus: goud

Jy knoop my vas,
jy bind my los
met naelstringwoorde
soos suikerbos en kandelaar,
Komaggas en Soekmekaar.

Jy kweek in my ‘n liefde vir ons taal.

Jy hou my teë, jy laat my gaan,
jy bly my by. En ek verstaan –

die band wat ons gebonde hou
strik sag, maar tog ook styf.
En waar my weë ook al baan
(tuis, of oor die wydste oseaan) –
jou stem vly teen my hart se wande
asof gebeitel deur jou liefdeshande.

© Carma Shaw
23 Mei 2018
05:30

 
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

3 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed