Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Deur my herinneringe

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 2 September 2021 Aantal woorde: 115 183 Kere gelees 4

Jou stem is stil
jy het weg gegaan sonder om te groet –
geen laaste drukkie of ‘n laaste glimlag
jy is net weg …

ek dink baie aan jou
as ek stilte soek in die donker nag
tussen my gedagtes en die klop van my hart
as ek lank genoeg soek
vind ek jou tussen al my herinneringe
daar is baie wat ek wil vergeet
maar ek wil jou vir altyd onthou:
jy het my baie keer gered toe ek besig was om te verdrink
jy het gehelp dat ek my kop bo water hou …

Al het jou stem stil geword
kan ek nog steeds hoor hoe jy praat deur my herinneringe …

MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 30
Kommentaar telling: 8

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 217 gaste aanlyn

Bydraes – Argief