Jongste aktiwiteit:

Wenners van die Liefde vir Afrikaans projek

Gedigte afdeling:

1.DEEL – Mariska Smit met Penastrofie EN Viooltjie met Ek ken ‘n taal
2.DEEL – Anzé Bezuidenhout met Kleurvolle Josefskleed EN Cornien met My trots my taal
3. Agie met Hartstaal

Rubrieke afdeling:

1.Vonnie met Sy huppel soos ‘n wafferse ballerina!

Verhale afdeling:

1.Adri A met Lentedag-ode aan Arno

Baie geluk aan hierdie 7 skrywers!
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

2 Kommentare

  • Vonnie

    Ai, hoe huppel ek nou soos wafferse ballerina oor hierdie eer wat my te beurt geval het! Veelsgeluk ook aan jou Anze, Mariska, Agie, Adri, Cornien en Viooltjie. . .en dit met jou gedig, Ek ken 'n taal, wat ook van jou'n wenner gemaak het met die afskop van die skryf-'n-trefferliedjie-los! kompetisie. Dit wil gedoen wees!

  • Viooltjie

    Dankie vir die geleentheid om deel te neem. Baie geluk Mariska en ook al die ander wenners :-)

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed