Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners van die Liefde vir Afrikaans projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 5 September 2016 Aantal woorde: 54 1613 Kere gelees 49

Gedigte afdeling:

1.DEEL – Mariska Smit met Penastrofie EN Viooltjie met Ek ken ‘n taal
2.DEEL – Anzé Bezuidenhout met Kleurvolle Josefskleed EN Cornien met My trots my taal
3. Agie met Hartstaal

Rubrieke afdeling:

1.Vonnie met Sy huppel soos ‘n wafferse ballerina!

Verhale afdeling:

1.Adri A met Lentedag-ode aan Arno

Baie geluk aan hierdie 7 skrywers!
TEMAS
2 Kommentaar
 1. Vonnie

  5 September 2016

  Ai, hoe huppel ek nou soos wafferse ballerina oor hierdie eer wat my te beurt geval het!
  Veelsgeluk ook aan jou Anze, Mariska, Agie, Adri, Cornien en Viooltjie. . .en dit met jou gedig, Ek ken ‘n taal, wat ook van jou’n wenner gemaak het met die afskop van die skryf-‘n-trefferliedjie-los! kompetisie. Dit wil gedoen wees!

 2. Viooltjie

  5 September 2016

  Dankie vir die geleentheid om deel te neem. Baie geluk Mariska en ook al die ander wenners 🙂

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 325
Kommentaar telling: 3879

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 75 gaste aanlyn

Bydraes – Argief