Jongste aktiwiteit:

Gala aand – GASTEHUISE in Capitalpark Pretoria

Ek het hierdie kaart op google gekry. Die gala funksie word gehou te hAp huis Malherbestr 115, Capitalpark. Pretoria.

Hier is solank ook ‘n paar gastehuis nommers:

Amper bo, Malan straat Riviera- 012 323 2581

Palm view, Perk street- 076 542 5057

Vivians cottage, Gezina- ongelukig nie n nommer nie maar online booking

11th Avenue gaste huis, Gezina- 072 301 7850

Greenvally lodge Wonderboom- 012 3355676
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed