Jongste aktiwiteit:

Januarie 2021 – Verwagting/e-projek

Beste INKers

`n Voorspoedige nuwe jaar vir een en elkeen van julle. Mag drome waar word, beursies vol wees, take afgehandel kom en mag elkeen liefde en vreugde vind en ervaar.

Aan die begin van `n nuwe jaar strek die moontlikhede groot voor ons uit. Hierdie maand is die “zoemwoord” “verwagting/e”

DIGTERS:
1. Skryf `n gedig in jou gunsteling vorm.
2. Die onderwerp is verwagting/e
3. Die woord mag NIE as `n enkeltitel gebruik word nie.
4. Geen verdere voorskrifte nie.

GORRELS:
Skryf oor gemoed aangaande verwagtinge.

ARTIKELS:
Gebruik die onderwerp en skryf `n feitgebaseerde artikel.

RUBRIEKE:
Behandel die onderwerp.

VERHALE:
Skryf `n vonkverhaal in minder as 400 woorde oor die onderwerp.

Gebruik die geleentheid om jou eie stempel op jou werk af te druk.

Skryf heerlik in Afrikaans.
Skryfgroete
Projekbestuurder
*Skryf in Afrikaans, dis ‘n goeie gewoonte.

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE N GEDIG IS NIE
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed