Jongste aktiwiteit:

Kwart oor somer

Haar yskas en stoof
het sy oranje gekleur,
die kombuis se mure
– bottergeel en room;

smôrens die gordyne wyd oopgetrek
en sonnestrale deur ruite laat stroom.

Hoe lig kan die dae wees,
het sy gedink
terwyl sy bloeisels rangskik
en vonkelsap drink.

Buite in haar tuin
was vlinders aan’t vlinder
oor blare en groeisels
wat rits op die winde.

Maar sy ken reeds dié voorspel,
ook die doodsnik wat kom –
in die vou van die winter
sterf die somer se blom.

© Carma Shaw
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed