Jongste aktiwiteit:

Bakoven se brief

Bakoven se brief

ek hét vir jou ’n brief geskryf
by Bakoven
(eendag in April)
’n jaar of drie gelede

en dit toe nooit vir jou gestuur nie

daar was.baie mense
en joligheid
(iemand het getrou)

maar ek het (soos altyd)
weggeraak in skemer oseane
die aand se laaste vuur

en gedagtenis aan jou

© Carma Shaw
7 Junie
5:12
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed