Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners: Augustus 2017 – As seisoene vir ons draai projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 6 September 2017 Aantal woorde: 56 930 Kere gelees 47

Baie geluk aan die volgende lede

GEDIGTE:
1 ste plek: Viooltjie met Vlieg is vir die voëls
2 de plek: Caren Kearley met Tussen seisoene
3 de plek: Anzé Bezuidenhout met Kerende seisoen

Eervolle vermeldings:
Anzé Bezuidenhout met Seisoenspore
Palet met Dig en diep

VERHALE: – Geen (nie tema opdrag nagekom nie)

Baie geluk aan hierdie 4 lede

Projekbestuurder
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 326
Kommentaar telling: 3897

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Pharos - Trotse borg van INK dig/skryfkompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 178 gaste aanlyn

Bydraes – Argief