Jongste aktiwiteit:

INK Skryf in Afrikaans GALA aand 11 November 2023

Hiermee word elke INK lid hartlik uitgenooi om ons gala geleentheid op 11 November 2023 te Batter Boys Montana Pretoria by te woon. Stuur dringend jou naam asook jou gaste se name na anzebez@gmail.com vir besprekings aangesien daar baie min plekke nog beskikbaar is. Koste beloop R350 pp wat n heerlike ete en ook ‘n gaskunstenaar se vermaak insluit.
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed