Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Jy is…

Deur Jessica Venter
Datum gepubliseer: 8 Oktober 2019 Aantal woorde: 93 401 Kere gelees 8

jy is die asem in my siel
die kussing waar my gebede kniel

in jou arms vind ek rus
dis net jy wat my vuur kan blus

jy is die heelal waarom my wêreld draai
al gooi die lewe ons ‘n skoppelmaai

voel ek jou hartklop onder my wang
dan verdwyn die vrees, die bang

jy is my veilige plek
waar ek snoesig vroetel in jou nek

jou hande warm en teer
vou in liefde oor my seer

jy is my lewe en my bestaan
alles waaroor my lewe gaan

©Jessica Venter
8/10/2019
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 110
Kommentaar telling: 4

Ek is gebore in Pretoria en het daar groot geword. My ma was ‘n enkelouer en het my dus alleen groot gemaak. Ek is al 15 jaar getroud. Ons het twee kinders, ‘n seun, Armand en ‘n dogter, Bianca. Ons bly in Randfontein tussen al die mynhope maar dis my tuiste. Ek het sekretarieël geswot by Randfontein Kollege. My man het sy eie vervoermaatskappy, ek doen al die kantoor werk al vir baie jare. My stokperdjies sluit in lees en skryf. Ek doen ook tans ‘n digterslypskool kursus. My passie vir skryf het eers ‘n paar jaar gelede ontpop. Ek het al drie boeke deur Kwarts Publishers gepubliseer. Hulle is beskikbaar in Bargain Books, op Amazon as e-boek asook op Kwarts Publishers se eie webblad. Ek het ook laas jaar ‘n ses maande kursus in kort verhale voltooi deur Die Skryfbesigheid asook deur Liberty University het ek ‘n kort skryfkursus voltooi aan die hand van Karen Kingsbury. Ek is tans besig met ‘n ses maande kursus in die skryf van Romanse aangebied deur Madelie Human.   Ek help by honde rescue, genaamd The Dachshund Haven. Ek doen elke week al hulle facebook plasings en ek hanteer al hulle admin. 

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 84 gaste aanlyn

Bydraes – Argief