Jongste aktiwiteit:

Kennisgewing oor plasings

Ek wonder al weer… En toe ek nou na die temas kyk om een te kies, sien ek ‘behoefte’ raak. En toe dink ek ditsem…ek het ‘n behoefte…ja en ek glo nog ander lede het ook dieselfde behoefte as ek. As ek verkeerd is, spyt dit my papnat.

Wag laat ek by die punt van die behoefte kom. Ek volg ‘n hele paar lede, of altans, ek sou graag wou, maar ek kry nooit nie enige epos kennisgewing as die ou, of vrou, wat ek bedoel om te volg, ‘n nuwe bydrae publiseer nie. Dis mos hoekom ek hulle ‘volg’. Om hulle skryfsels te lees. En omdat ek nie die tyd het om elke dag op Ink se werf te skrop nie, mis ek dus baie mense se bydraes. Dis sleg, of wat praat ek nou alles?

Iewers in die begin weet ek, dat dit ‘n belofte was. Of is ek alweer verkeerd?
Stories gebeur met my. Rondom my. Naby my. Al wat oor bly is om dit oor te vertel.

6 Kommentare

 • Anze

  Kiekies, ek staan skuldig, ja dit was n belofte gewees. Daar is steeds n tegniese probleem rondom dit en die mense van Tandem wat die INK webwerf ontwerp het en instand hou het 100 beloftes om dit reg te stel maar ongelukkig nog niks op die tafel nie. Ek hoop om so gou as moontlik hierdie probleem te kan oplos, ek hou jou op hoogte. So groot askies vir jou en al die ander INK lede

 • Ano

  Se ek ook! Nou en dan (wanneer my sif-geheue onthou), gaan loer ek afdeling-vir-afdeling deur en sien wie het nuwe goed geplaas…

  • Kiekies

   Ai man dis 'n groot jammerte dat dit nog steeds nie gebeur nie en dis al 18 maande van toe af.

   • Anze

    Kiekies en Ano ons het die programeringsfout opgespoor en is tans druk besig om hierdie probleem aan te spreek. Ek hoop om sommer binnekort n positiewe uitslag te kan deurgee. Jammer vir die openhoud, maar daar is altyd groeipyne met/by enige nuwe baba. Ons het nou 'n nuwe programeerder aanboord en ek glo met my hele hart ons gaan die probleem sommer baie gou uitgeklaar kry aangesien hulle nou weet wat presies die probleem is en wat verwag word. Dankie vir julle geduld in die verband ek besef dit is n probleem.

    • Kiekies

     Dis wonderlike nuus! ! ! ! Nog iets wat ek opgetel het is dat ek onder Rubrieke my werke plaas, Maar wanneer ek my handjie op lede bydraes hou en die drop down box verskyn, is daar nie 'n opsie vir rubrieke nie. Ek het dit uitgevind toe ek graag ander rubrieke wou lees. Sterkte met die regstelling, ek sien uit!

     • Anze

      dankie vir die uitwys van hierdie probleem ek het dit sommer dadelik reggestel!!!

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed