Jongste aktiwiteit:

reis en rys

die wind strooi
sandkorrels soos rys
oor my duin en verberg
die spore van gister

sonstrale droog
klam dou van laasnag
wat oor my kar lê en blink
dit glinster en verdwyn

op my bord
lê daar bed van rys
skaap en tamatie bredie
bedek dit en dit ruik heerlik
klein aartappeltjies rol

die lewe reis verby
voor my oë en baie borde rys
kom en gaan soos hotelkos
wat duur maar lekker is

©Teárlach
3 Kommentare

 • Seirdna

  ek hou van "klein aartappeltjies rol"

 • Koos Elsum

  Hi, Charles baie mooi gedig! Die laaste sin is ek van opinie jy kan beter ? Ek het onderneem om kommetaar te lewer gelyk aan 10% van my gedigte sodat ons kan leer van mekaar binne die INK gemeenskap. Sal graag jou siening verneem en vra om dieselfde te doen asb.

 • Tearlach

  baie dankie Koos en Andries, ek waardeer elke opmerking en aanbeveling. Ja kan ons maar elkeen net die moeite doen om by die 10% uit te kom om mekaar te leer ken en te help. Hierdie blad kan soveel beteken! Ek sal beslis kyk na daardie laaste reel ook.

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed
 • MVvW het n geregistreerde lid geword

 • Arnold het ‘n nuwe publikasie gemaak

 • Arnold het ‘n nuwe publikasie gemaak