Jongste aktiwiteit:

Wenners van die November (‘n Stem vir Gesondheid) projek

Gedigte afdeling:

1.Anzé Bezuidenhout met Guillain-barré
2.Anzé Bezuidenhout met Genade van ‘n insulien naal’
3.Koekekranka met Alsheimer’s, demensie en verlies van geheue

Algemeen / Gorrel:

1.Agie met Liewe Pa

Rubrieke agdeling:

1.Arnold van Zyl met Ek bly nog ‘n vrou

Verhale afdeling:

1.Helena Mellet met Ouma se drome

Baie geluk aan hierdie 5 digters/skrywers!
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

1 Kommentaar

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed