Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: KERSWENS VIR JOU

Deur GhwarriegatQueen
Datum gepubliseer: 22 Desember 2019 Aantal woorde: 118 589 Kere gelees 13

Môre sê
Mag jou hart die stal wees vir die geboorte van ñ wonderwerk. En mag God engele stuur met 3 geskenke vir jou: GOUD vir drome en wense waarmaker in Sy liefde. WIEROOK wat in ‘n lieflike geur van hoop en lewe deur jou sal dans; altyd. MIRRE vir die einakry wat per ongeluk oor jou pad mag kom. My wens vir jou en joune is ‘n beeldskone kerstyd en 2020. En mag jy elke dag piekniekmaak op die soom van ‘n Shekinah wonderwerk.
Kyk mooi na jouself, liewe Bokkie my babie; en dankie dat jy 2019 met die GhwarriegatQueen gedeel het. Mag die vingermerke van die lewe bittersag lê teen die handbreetes van jou ganske wees.
Shalom.
HeroLiefnes.
Liza😘😘😘
TEMAS
2 Kommentaar
 1. Toom

  24 Desember 2019

  Bokkie gaan dit beslis met vreugde hoor.
  En dis my wens vir jou ook, liewe LIsa.
  Voorspoed is nie net monetêre rykdom nie, maar sielsrus.
  Laat dit jou laaf soos regen op die dorre akker.
  GvT

 2. GhwarriegatQueen

  25 Desember 2019

  Spesiale woorde, waardeer honor bright baie – dankie. Mag goedheid en guns jou agtervolg, vandag en altyd, laf joe ☕🌹💝

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 78
Kommentaar telling: 24

Vergun my net so n skeutjie se agtergrond; seblief - Ek sal dit kort hou. Ek was vir 26 jaar (van ouderdom 8 jaar) vasgevang in prostitusie, delms, satanisme; ens. Ek sal jou nie opsaal met die detail nie. Ek is nou al 21 jaar deur God se genade vrygemaak van daai boeie van die verlede; maar ek ervaar steeds baie vervolging en verwerping van kerk en Establishment. En - verloor om n laaang storie kort te maak, ek het net mooi ALS - letterlik en figuurlik verloor. Hoeveel maal in die winter moes ek fisies op straat slaap; enne is nou een keer gegangrape......nou sit ek met serviks kanker. Maar dis nie die punt nie. Nie nou nie, in elk geval. Ek wil nie chemo of n hospitaalbed he nie. Ek wil weer die seesand onder my voete voel; die see sien. Ek is onherroeplik mal vir die see; vir mooi, ou Kaapland. Ek wil waag om te glo in die gebeur van n wonderwerk. Weer geluk vind; liefde. Ek wil LEWE!!!

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 170 gaste aanlyn

Bydraes – Argief