Jongste aktiwiteit:

LOUIE SE PSALM

Ek kyk na die swaeltjies
kommerloos in vlug
en hoor God se Woorde
Ek maak jou vry

Ek kyk na die os
sien sy juk
en hoor God se Woorde
My juk is lig

Ek kyk na die miere
geen sweep dryf hul arbeid
en hoor God se Woorde
die oes in die lande is groot

Ek kyk na die berge, hul majesteit
en hoor God se Woorde
net ‘n mosterdsaad geloof is nodig
om hulle te verskuif

Ek sien die storms om my woed
en hoor God se Woorde
kyk waar bou die bouers
want Ek is die Rots

Ek lees deur die Bybel
en sien die Kruis
ek sien genade
ek sien ‘n keuse in die lewenspad se vurk
en ek sien my Jesus
wat by my nuwe woning
met ‘n glimlag wag
Gebore by die see, verlief geraak op die berge / platteland en woon nou in die Vrystaat saam met my vrou Charmaine en 11 maande dogter Katelyn. Was deel van WOES se eerste bundle uitgawe van 2008 onder my tweede naam Gerhard. Vroeg "afgetreë" en hou myself besig met my "kunswerke". Werk ook deeltyds aan my eerste digbundel. Alle hulp en raad sal goud werd wees ...Ag en dan die legal ding: alle regte word voorbehou op geplaaste werke

2 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed