Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: My vlerke wil nie flap

Deur Meermin
Datum gepubliseer: 11 April 2016 Aantal woorde: 35 1196 Kere gelees 12

En tydens hooggety
in die bulderlag
van wilde lugstrome
sweef ons sorgvry

ek blaas jou naam
duskant ‘n veer
van ‘n meeu se vlerk
regdeur wolke
totdat dit ontplof
in die driveway
van my dagdrome
TEMAS
4 Kommentaar
 1. Viooltjie

  11 April 2016

  Die gedig bruis van uitgelate vreugde. Pragtig.

 2. Evelyn van der Merwe

  11 April 2016

  Dit getuig van ‘n liefde wat oorborrel. Knap gedaan.

 3. Koekekranka

  12 April 2016

  Ai, die die heerlikheid tog van jeugdige dagdromery… Baie oulik gedoen!

 4. Meermin

  12 April 2016

  Baie dankie Viooltjie, Evelyn en Koekekranka vir jul lees en mooi woorde op my digsel.

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 7
Kommentaar telling: 21

‘Time held me green and dying though I sang in my chains like the sea.’ Dylan Thomas: Fern Hill. Ek is maar net 'n verlore siel wat orkaan in die lewe se oseaan.  ‘n Meermin in hoopvolle groei na digters-volwassenheid. Die verloop van tyd knaag van binne en al spreek my penne-vryheid luid soos die dreunende oseaan, bly dit gevange in kettings van sterflikheid. Indien pêrels uit my pen voortspruit, is omdat dit vir nou bedoel word. Nie vir later nie. © P.S.  Moet asseblief nie my werkies sonder my medewete (uit)deel nie. ~~ Oseaan-groete  ~~

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 178 gaste aanlyn

Bydraes – Argief