Jongste aktiwiteit:

Verander só die herfs

So kom bied jy ‘n najaarsblom
in die troebel van die skugterson
teder die oker van my herfsgedagtes
wat jy in safraan-miedens bind

In tederheid het jy die oes verhaal
korrel-vir-korrel gemaai
delikaat gewan, geweeg
met harstnaar toegesak

Pakskure vol gepak
opbrengs wyd geseën
met bakhandgenade bejeën
onder kwashaal van sakkende son

Kom bied jy ‘n najaarsblom in perske-pienk
verander só dorre herfs na nuwe somer

© Anzé Bezuidenhout
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

9 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed