Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners: Winter nostalgie projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 7 Julie 2016 Aantal woorde: 32 1328 Kere gelees 39

Gedigte afdeling:

1. Viooltjie met Pappa rym is immer
2. Koekekranka met Lappies
3. Ammie moon met Kaneel en warm sjokelade

Verhale afdeling:

1.Helena Mellet met Koue hande warm liefde

Baie geluk aan hierdie 4 skrywers
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Viooltjie

    18 Julie 2016

    Baie dankie vir die geleentheid om deel te neem, Anze. En ook aan die beoordelaar. Ek waardeer al die moeite wat julle doen 🙂

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 319
Kommentaar telling: 3743

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

3 Lede, 157 gaste aanlyn

Bydraes – Argief