Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Wit liefdes wolk

Deur Amazon
Datum gepubliseer: 11 September 2021 Aantal woorde: 146 58 Kere gelees 2

ons skarrel in ‘n bootjie
elkeen op sy eie foontjie
aan stukkies is ons aanmekaar geheg
deur netwerke heen en weer gevleg
vang ons die liefde vas
en sweef op wit liefdes wolkies gepas

reënboogmooi in elkeen se lewe
skyn die son sonder om te bewe
kies jy jou eie rigting in die wind
vir ander moeilik om te vind
stotter ons soms woorde
en stem saam in akkoorde

vasgevang in netwerke
kom sommiges nooit in kerke
leef hul die liefdes lewe sorgvry
weet hul net hoe om asem te kry
en wit liefdes wolkies is al waaraan hul dink
en glasies wit wyn saam te skink

op my bootjie sal ek vaar
tot daar waar ek Jesus gewaar
in my eie kokon vasgedraai
waar geen een martelry saai
sweef ek op my wit liefdes wolk
en beskou hierdie land se volk

@Louisa van Vliet
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 154
Kommentaar telling: 31

Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 280 gaste aanlyn

Bydraes – Argief