Jongste aktiwiteit:

Februarie 2020 LIMERIEK projek

Beste INKers

Hierdie maand gaan ons die koeël byt en ‘n bietjie buite ons gemaksone skryf.

Ek gaan, om die las effe ligter te maak, geen tema voorstel nie. Ons gaan egter die Limiriek aanpak.

DIGTERS:
Volg streng reëls en skryf ‘n Limiriek. (doen navorsing as jy onseker is asb.)

RUBRIEKSKRYWERS:
In die gees van die humor waarvoor ‘n Limiriek vra, skryf ‘n rubriek oor die mees komiese ding wat tydens ‘n erediens gebeur het. Dit mag ‘n eie ervaring of ‘n oorvertelling wees.

ARTIKELSKRYWERS:
Doen genoegsame navorsing en skryf ‘n artikel oor die oorsprong van die Limiriek.

VERHAALSKRYWERS:
Skryf ‘n humoristiese verhaal oor Mevrou Dominee wat die kollekte verloor het.

GORRELS:
Bekla jou lot oor die gebrek aan humor in ons samelewing.

Ek sien uit om julle oorspronklikheid te beleef.

Skryf in Afrikaans. Dis lekker!
Projekbestuurder.

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE N GEDIG IS NIE
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed