Jongste aktiwiteit:

Julie 2022 – Wat skryf ek projek

Beste INKers

In die Julie projek gaan elke afdeling sy eie unieke opdrag hê, lees daarom mooi om die verkose opdrag na te kom.

Gaan lees asseblief die skrywe onder die titel “Wat skryf ek?” wat deur die Ink Moderator in Junie maand geplaas is.

DIGTERS:
1. Skryf ‘n Persiese kwatryn.
2. Geen spesifieke tema nie.

MENINGSTUK (VOORHEEN GORREL)
1. Gee jou mening oor die kontroversie wat tans afspeel rondom die naamsverandering van die Afrikaanse Taalmonument.
2. Meld jou woordtelling.

RUBRIEKE
1. Verdedig die standpunt: “Afrikaans is ‘n lewendige, vernuwende taal.”
2. Nie meer as 600 woorde nie.
3. Meld jou woordtelling.

ARTIKELS
1. Skryf ‘n artikel oor die invloed van organisasies en die rol wat hulle speel as kampvegters vir moedertaal onderrig.
2. Nie meer as 600 woorde nie.
3. Meld jou bronne van navorsing.
4. Meld jou woordtelling.

VERHALE
1. Skryf ‘n komiese verhaal oor ‘n gebeurtenis in ‘n klaskamer.
2. Nie meer as 1000 woorde nie.
3. Meld jou woordtelling.

Skryf lekker.
Prjoekbestuurder

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE N GEDIG IS NIE
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

2 Kommentare

  • Charlene Jordaan Kotzé

    Hi Anzé, Ek is glad nie seker of ek reg verstaan nie: Is die instruksies wat ons vir Julie moet volg, wat onder die kommentaar van Junie 2022 val, die volgende: "Beste INKers Hierdie maand gaan ek een sin as katalisator gebruik vir al die afdelings. Elke skrywer, hetsy digter of ander, MOET hierdie sin in hul aanbieding insluit. Daar is geen ander reël of voorskrifte nie. Die sin is soos volg: “In die ryptrap van ‘n winterlandskap…” Ek sien uit daarna om julle werk te lees. Lekker skryf, en doen dit in Afrikaans. Skryfgroete Projekbestuurder" Anders weet ek glad nie waar om te gaan soek hiervoor nie. Ek wil baie graag aan die Julie projek deelneem. Help asb. Groete, Charlene Jordaan Kotzé (0823170080)

    • Anze

      Nee Charlene die Winterlandskap projek is reeds afgehandel. Hier is die nuwe projek se skakel, volg asb die instruksies en opdragte soos hier uiteengesit asb https://ink.org.za/kategorie/projekte/julie-2022-wat-skryf-ek-projek/

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed