Jongste aktiwiteit:

KOM ONS JAAG DIE SON SE STRALE

Kom ons jaag die son se strale
tot by sy doodloop spore agterna
kom ons verdwaal in die dag se lag
en vou ons toe in die beloftes wat môre wag

Kom ons raak weer kind en glo
verhale gelees uit Ouma se boekerak
hoog Hollands
terwyl sy elke woord vertaal.

Kom ons jaag die son se baba voetspore agterna
en gaan kyk waar hy die opstaan wekker bêre
wat ons elke oggend nooi om op te staan
om raak-raak met hom op die grondpad te gaan speel

Kom ons jaag die son se glimlag agterna
ekskuus nie meer nie
ek jaag nie meer die son se strale nie
my bene oud en loop ‘n stryd.

…bring vir my ‘n kelkie sonstrale
opgetel langs die pad as jy die son gaan jaag
en bring vir my beloftes
terwyl ek vir sy oggend glimlag op my voorstoep wag
Gebore by die see, verlief geraak op die berge / platteland en woon nou in die Vrystaat saam met my vrou Charmaine en 11 maande dogter Katelyn. Was deel van WOES se eerste bundle uitgawe van 2008 onder my tweede naam Gerhard. Vroeg "afgetreë" en hou myself besig met my "kunswerke". Werk ook deeltyds aan my eerste digbundel. Alle hulp en raad sal goud werd wees ...Ag en dan die legal ding: alle regte word voorbehou op geplaaste werke

1 Kommentaar

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed