Jongste aktiwiteit:

pappa se hand (Brons)

gespe my vas
in kepe van wysheid
sekuur geanker in die greep
van jou ervare palm van leiding

eeltgroewe van ervaring
geen gety van beswaar
maak my moedig;
maak my fluks

grof met arbeid in voorsoening
bereid om my jongboom te buig
my held
my pa

met die uitgly van jou hand
kerf leiding en wysheid
die sneewerk van voorbeeld
om ander in my hand te anker

© Francois Meyer Mei 2022
(pa Corrie en pa Kallie)
foto – Google
My naam is Francois Meyer, getroud met n pragtige vroutjie, Jessica. Ek is n trotse pa van vier seuns. Die kewe is ryk aan kosbare waarhede wat ons gedagtes daagliks vul. Soms het ons die moed om dit op papier neer te pen sodat ander dit kan lees. Hoop jy geniet die lees soos ek dit ook geniet!

1 Kommentaar

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed