Jongste aktiwiteit:

Teenstellings projek wenners

Gedigte afdeling:

1. Mariska Smit met – Doka
2. Mariska Smit met – Tweestryd EN Viooltjie met – Die vrug van jou skoot
3. Anzé Bezuidenhout met – Oorwinningsgloed EN Ammie moon met – Daardie nag

Rubrieke afdeling:

1.Hennie Fritz met – ‘n Verhaal op elke gesig

Baie geluk aan hierdie 5 skrywers
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

2 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed