Jongste aktiwiteit:

WANNEER DIT REEN

Plons – plons
val die druppels op my rooi geverfde vensterbank
totdat dit klink soos donder eggo’s
wat my voortja in die nag.

Stap ek doelloos kamer in en kamer uit
soek ek na die koppelpunte in die nag
wat woordeloos vir my bly lag.

My hele wese is in ballingskap
en teen die kamermure
verskyn die skrif op wit en swart
jy is geweeg en nou te lig bevind.
Gebore by die see, verlief geraak op die berge / platteland en woon nou in die Vrystaat saam met my vrou Charmaine en 11 maande dogter Katelyn. Was deel van WOES se eerste bundle uitgawe van 2008 onder my tweede naam Gerhard. Vroeg "afgetreë" en hou myself besig met my "kunswerke". Werk ook deeltyds aan my eerste digbundel. Alle hulp en raad sal goud werd wees ...Ag en dan die legal ding: alle regte word voorbehou op geplaaste werke

1 Kommentaar

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed