Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wees van my wees (Brons)

Deur Elizabeth
Datum gepubliseer: 27 Junie 2022 Aantal woorde: 50 114 Kere gelees 6

wees,
my vlees
vlamkers waskombers
om my naakkoud toegevou,
my kaggelvuur
waardeur hartklopdans se knetterbrand
wintergees buite hou,
my rooiwyn
in warm-aar verleiding
tot my dor(s)weesglas vol vloei,
in verlangekyk kindverstout
hartspoor na buite
in die ryptrap
van ‘n winterlandskap
ons beskore

ek vra jou

bloot

wees …

Elizabeth
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    27 Junie 2022

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Junie 2022 Winterlandskap projek

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 10
Kommentaar telling: 86

Gebore getoë en skoolgegaan in Nigel by Laerskool Hannes Visagie & Hoërskool John Vorster. Bly tans weer in Nigel. Naskoolse opleiding by Springs Tegniese Kollege. Vir jare lank as sekretaresse in motorbedryf gewerk. Ek is ongetroud en het geen kinders van my eie nie. Ek is lief vir God, medemens, dier, natuur en natuurlik my moedertaal Afrikaans. Skilder: Realisme maar my groot passie is abstrak. Fotografie: Dit leer my om op die mooi rondom my te fokus selfs en die mooi in selfs eenvoudige raak te sien. Behoort tans aan plaaslike fotoklub. Ek wil hoofsaaklik maar net ‘n suksesvolle passievolle kunstenaar wees in veral skilder en digkuns. My leuses in die lewe: Gun elkeen ‘n plekkie in die son. Moenie breek, breek deur.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

3 Lede, 168 gaste aanlyn

Bydraes – Argief