Jongste aktiwiteit:

WENNERS: – April (ope projek)

ALGEMENE NOTA:

Ek dink baie van die digters en skrywers verstaan of nie die elemente soos in die opdrag versoek nie of verwar die wyse waarop dit gebruik moet word. Ten minste 80 % van die verse en verhale ontbreek aan ten minste een van die elemente. Ek wonder of dit te moeilik was of dat hulle nie verstaan hoe dit gebruik word nie.

WENNERS:
Gedigte: (1) Heilige Ibis – Viooltjie (Carma Shaw)
(2) Woordeloos – Loretta Szikra
(3) Ek wil deur jou storm breek – Anzé Bezuidenhout

Verhale: Geen – Ek het lekker saam gelees. Ek het egter geen van die opdrag elemente hierin raak gelees nie.

Baie geluk aan hierdie 3 digters

Inkgroete
Ink moderator
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

1 Kommentaar

  • Viooltjie

    Baie geluk Loretta en Anze :-). Baie dankie vir die harde werk, Inkmoderator. Ek is nie altyd so seker van my saak as dit by metafore kom nie. Soms wonder ek of ek dit nie met simboliek verwar nie. :-)

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed