Jongste aktiwiteit:

INKSPRAAK gedenkbundel is hier!!!

Ek het vandag die digbundels van die drukkers ontvang en is vreeslik opgewonde daaroor! Vandag is ek sommer ERG trots op ons INK lede!!!

Die bundels is pragtig en dit is so spesiaal.

Ek pos more oggend al die lede wie reeds bestel en betaal het se bundels so julle kan teen die einde van die week of vroeg volgende week op die uitkyk wees by die poskantoor vir julle INKSPRAAK bundel(s). Indien daar nog lede is wat wil bestel moet julle gou speel aangesien ek slegs 5 bundels ekstra beskikbaar het.
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed