Jongste aktiwiteit:

Wenners: September 2017 – Lente projek

Baie geluk aan die volgende lede

GEDIGTE:
1 ste plek: Viooltjie met ‘n Tyd om genadig te wees
2 de plek: Elroux met Lente
3 de plek: Koekoekranka met Winterbreker

Eervolle vermeldings:
Loretta Zikra met Kostroma se kombers
Anzé Bezuidenhout met Spore van reën
Palet met Die lente koningin & Diep en donker rafyne

VERHALE:
1ste plek: Ronel Janse van Vuuren met Die veldmuis

Baie geluk aan hierdie 6 lede

Projekbestuurder
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed