Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: AANDAG ALLE INK LEDE- PRYSVERHOGING OP PUBLIKASIEREG

Deur Anze
Datum gepubliseer: 11 Augustus 2021 Aantal woorde: 72 416 Kere gelees 8

Soos alles in die lewe word alles duurder en het ons internetverskaffer “Hosting” maatskappy die tariewe opgestoot. Ink het so lank as moontlik (amper 6 jaar) die onkoste probeer kussing maar is nou genoop om die maand tariewe met R10 te verhoog NA R60 per maand. Vir ‘n uiteensetting klik asb op die AANSLUITINGSOPSIES om te sien hoe dit jou publikasieplan beinvloed.

Jammer hieroor maar dit is ongelukkig buite ons beheer.

INK span
TEMAS
3 Kommentaar
 1. Elmarie Nienaber Van Kampen

  12 Junie 2021

  Hallo Anze, dit is geen probleem nie.

 2. IronLady

  19 Junie 2021

  Anze wees rustig. Dis geen probleem. Shalom

 3. Marlene Erasmus

  1 Augustus 2021

  Dit is ook te verstane …

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 297
Kommentaar telling: 3424

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 635 gaste aanlyn

Bydraes – Argief