Jongste aktiwiteit:

Anderkant die Stilte

Donker nag daar buite
klink geluide oral oor
duskant die morester
klink branders plotseling
teen rots verbrokkel

speel die maanlig deur wolke
krabbers rondomtalie
verskietende sterreprag
plotselend uit die hemelruim
gedenk uit ‘n diepe droom

Anderkant die stilte
waar duisternis se skuilplek waak
straal die bliksemstrale ‘n vuurdoop
met arms wat ‘n koperboog span
en beddings van water sigbaar word

dans die musiekleier ‘n vreugdeslied
sing hul die onweerspsalm
breek die stem van die Allerhoogste
deur die seders van die Libanon
waar die woestyn van Kades bewe

Kom my siel uit die doderyk op
U verander ‘n weeklag na ‘n koordans
word vloede weggebere in skatkamers
en anderkant die stilte opgegaar
verydel gedagtes van siele raad

©Louisa van Vliet (Amazon)
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

2 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed