Jongste aktiwiteit:

BESPREEK NOU vir die 3de INK Prestige gala-aand op 10 November 2018

Dit is weer daardie tyd van die jaar wat ons die INK lede gaan vereer!!!

Ons funksie is by Casa Toscana PTA. Daar is ook (vir jou eie sak) slaapplek beskikbaar bespreek asb direk by Casa Toscana. ( www.casatoscana.co.za ) Darlingtonstraat 5 Lynnwood Manor Pretoria.

Bespreek asb betyds want ons het net 120 sitplekke beskikbaar. Jy kan ook in die kommentaarblokkie aandui of jy die funksie gaan bywoon sodat ek tentatief jou naam op die besprekingslys kan sit asb

Andre Swiegers & Lee Friend-Blignaut is ons gaskunstenaars vir die aand.

Hoop om al die INK lede te sien op hierdie glansaand

Vir inbetalings: Jou naam en gala as verwysing asb

Stuur asb betalingbewys aan skryfafrikaans@ink.org.za R180 pp wat ‘n ete insluit. Daar sal ‘n kontantkroeg (vir jou eie sak) beskikbaar wees.

FNB – Modimolle
Ink in Afrikaans
Besigheidsrekening
Rek no: 62588595036
Takkode: 260247

https://www.casatoscana.co.za/index.php/rubica-hall (Kliek hier om foto’s van die venue te sien)
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed