Jongste aktiwiteit:

Carpe diem projek wenners

Gedigte afdeling:

1. Viooltjie met – Soos die voëls in die hemel
2. CH Nel Venter met – Jy sal daarin bestaan
3. Anzé Bezuidenhout met – My hartedief

Verhale afdeling:

1.Helena Mellet met – Agter die pienk deur

Algemeen/Gorrel

1.Annamarie du Toit met – Gryp die oomblik

Baie geluk aan hierdie 6 skrywers
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

1 Kommentaar

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed