Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Mag God altyd by jou wees…

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 29 Desember 2021 Aantal woorde: 123 231 Kere gelees 4

Jy mag maar vir jou ‘n glasie sjampyn skink
en aan die ou jaar dink
dit was glad nie ‘n maklike jaar
maar ons het elke keer weer op gestaan
as die lewe ons plat slaan…

2021 is besig om tot ‘n einde te kom
terwyl 2022 vir ons wag op die horison
mag God altyd by jou wees
en jou hart vul met die heilig Gees
mag jy met liefde en vrede die nuwe jaar binne gaan
en deur al die seer en pyn net weer op staan.

Ek bid dat dit met jou goed sal gaan
en dat jy met vrede 2022 sal ingaan
skink vir jou ‘n glasie sjampyn
sodat jou probleme en hartseer saam met die ou jaar verdwyn…

MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 34
Kommentaar telling: 8

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 715 gaste aanlyn

Bydraes – Argief