Jongste aktiwiteit:

‘n Kortsluiting.

Ek wonder baie oor ‘n kort humeur. Dit laat my dink: het jy al opgemerk dat ‘n kort humeur soos wifi werk? Hoe nader jy aan die bron kom, hoe sterker is die sein. As daardie bron gekoppel word aan ‘n honger maag, raak dit ‘n noodsein! Ek het agtergekom dat ‘n heerlike sny brood my 4G kan wees, maar ‘n vol bord kos is ‘n hele netwerk. As die opvangs traag is, weet jy mos – jou maag skree vir opvangs! Dus, as jy weer ‘n kort humeur in die gesig staar, gee hom ‘n sjokolade… of twee! Dit kan net die sein versterk en die versteurings laat bedaar. Ons almal het maar ons oomblikke. Net soos ‘n lae batterylading herlaai benodig, moet ons soms ook ons humeur laat ontlaai. En hoe sê die spreekwoord? Moenie jou humeur vandag hier by my verloor nie, want ek het regtig nie tyd om daarna te soek nie!

©MarleneErasmus
12/10/2023
(155 woorde)
1 Kommentaar

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed
  • Yolandi het n geregistreerde lid geword

  • Hermien het n geregistreerde lid geword