Jongste aktiwiteit:

‘n Vinnige versie (1)

een oggend word jy wakker
in die nag se donker uur
daar waar duister jou kasty
in die lang minute
tussen drie en net voor vier

jy weet die dagbreek kom al nader
en teen 5-uur maak die son al elders lig

jy skakel jou tablet aan . . .
en waag jou hand
aan ‘n gedig

© C. Shaw
19 Oktober 2016
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

3 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed