Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Passievolle liefde

Deur Amazon
Datum gepubliseer: 15 Augustus 2021 Aantal woorde: 105 123 Kere gelees 5

dit was nooit kalwerliefde ooit
met passie het sy lief gehad
hul eerste soen emosievol
in die fleur van hul samesyn
net hul het bestaan vir mekaar
niks anders het saak gemaak

soos die sang van ‘n voël
klink dit in haar hart
wanneer hy haar vleiend nader
met sterre in sy oë wat skitter
prikkelend in sy aromaat
op ‘n maanlig somersaand

die erotiek van liefde tasbaar
lees jy die oëtaal van twee verliefdes
sterrereën prikkels warm
soos vlinders oral heen

intens beleef hul die elektriese stroom
diep spreek die gevoelens wedersyds
hartstogtelik passievol
intens bewus van mekaar

@Louisa van Vliet
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 154
Kommentaar telling: 31

Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 222 gaste aanlyn

Bydraes – Argief