Jongste aktiwiteit:

Spesiale Aanbod: Feesviering van Eens… as ‘n Luisterboek

Ek wil graag met my INK familie die goeie nuus deel: “Eens…” is nou beskikbaar as ‘n luisterboek!

Om hierdie wonderlike ervaring te vier, bied ek die sagteband boek aan teen R120 (posgeld uitgesluit) in plaas van teen R180. Jy kan my direk by miladyronel (at) gmail (dot) com bereik (verwyder die hakies en spasies en gebruik die gewone skryftekens – hierdie is net ‘n voorsorgmaatreël sodat spam bots nie my epos adres vervuil nie).

Vir meer oor “Eens…” besoek die INK Boekwinkel of gaan na my blog Ronel the Mythmaker (sien my biografie vir die skakel).

Betree die wêreld van die Feë…
Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed