Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners: Desember 2017 – Kersfeesvieringe projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 10 Januarie 2018 Aantal woorde: 74 736 Kere gelees 25

Baie geluk aan die volgende lede

GEDIGTE:
1 ste plek: Estelle Rubow met ’n Kerswens aan jou
2 de plek: Carma Shaw met Kersnag in die Karoo
3 de plek: Carla Visser met Jesusfees

Eervolle vermeldings:
Anzé Bezuidenhout met Genadereën
Estelle Rubow met Kersgroete uit die Namib
Francois Meyer met Kriphart
Hannes Snyman met Verlosser kind

Verhale:
1 ste plek: Jessica Venter met Kersete fiasko
2 de plek: Wimpers met Krismis konsternasie

Baie geluk aan hierdie 8 lede

Projekbestuurder
TEMAS
2 Kommentaar
 1. Estelle

  10 Januarie 2018

  Baie dankie Ink, ek is geëerd!!

 2. Viooltjie

  10 Januarie 2018

  Baie geluk, Estelle! En ook aan al die ander genoemdes.
  Dankie INKspan vir die geleentheid 🙂

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 295
Kommentaar telling: 3363

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 233 gaste aanlyn

Bydraes – Argief