Jongste aktiwiteit:

Wenners -Julie FAK PROJEK

Baie geluk aan die volgende lede

Gedigte:
Eerste: Lorettas Szikra met Die hiefel en die fiefel (en gekriewel)
Tweede: Viooltjie met Die kammalandse tannie
Derde: Anze met flankeer gedagtes

Eervolle vermelding: Mariska Labuschagne met Sing jy van blommen EN Viooltjie met Sing jy (maar) van blomme* … (ek sing van vuur)

Ek moet sê, alhoewel daar nie baie inskrywings was nie het ‘n hele paar skrywers beïndruk met pragwerk. Die entoesiasme en kreatiwiteit ken nie perke nie. Dit was heerlik om hierdie projek te krit en ek het werklik baie lekker gelees. Welgedaan aan almal.

Projekbestuurder
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

1 Kommentaar

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed