Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Wenners -Julie FAK PROJEK

Deur Anze
Datum gepubliseer: 9 Julie 2017 Aantal woorde: 96 935 Kere gelees 44

Baie geluk aan die volgende lede

Gedigte:
Eerste: Lorettas Szikra met Die hiefel en die fiefel (en gekriewel)
Tweede: Viooltjie met Die kammalandse tannie
Derde: Anze met flankeer gedagtes

Eervolle vermelding: Mariska Labuschagne met Sing jy van blommen EN Viooltjie met Sing jy (maar) van blomme* … (ek sing van vuur)

Ek moet sê, alhoewel daar nie baie inskrywings was nie het ‘n hele paar skrywers beïndruk met pragwerk. Die entoesiasme en kreatiwiteit ken nie perke nie. Dit was heerlik om hierdie projek te krit en ek het werklik baie lekker gelees. Welgedaan aan almal.

Projekbestuurder
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Loretta Szikra

    10 Julie 2017

    Baie geluk Viootjie en Anze an Mariska. Dit was regtig n heerlike kopkrap projek..

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 319
Kommentaar telling: 3743

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 172 gaste aanlyn

Bydraes – Argief