Jongste aktiwiteit:

Desember 2022 – Samesyn projek

Liewe INKers

So het 2022 haar einde bereik, aangestoom en aangeroller teen die spoed van lig. Hoe lieflik is dit, dat elkeen wat hierdie opdrag lees, deur genade nóg ‘n Kersseisoen gegun is. Mag die samesyn met familie en vriende vir julle almal tot voordeel wees.

Hierdie maand, omdat dit vakansie is, is die opdrag maklik en eenvoudig. Die tema is “samesyn” en elke deelnemer kan dit interpreteer soos hy/sy dit goed dink.

Al die afdelings het slegs een voorskrif en dit is die “samesyn” tema.
Geen verdere reëls bestaan nie.

Gebruik die tema on jou lesers te bederf.

Innoverende en uitstaande mense skryf in Afrikaans.

Lekker skryf
Innemende mense skryf in prikkelende Afrikaans.

Kerngroep
Projekbestuurder

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE N GEDIG IS NIE
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed