Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Ek dink ek het my musiek verloor (nie my dans nie)

Deur Anria
Datum gepubliseer: 2 Maart 2016 Aantal woorde: 75 1035 Kere gelees 14

Ek soek stilte
ek soek alleen wees.

Ek is nie eensaam nie
ek soek net stilte.

Ek soek vrede
sonder mense
stilte
met net die natuur
se geluide.

Boude en boobs
is al
waaroor mense deesdae sing
en hul musiek
is net klanke
sonder gevoel.

Gee my meaning
gee my guts
gee my hoendervleis

gee my stories
sonder einde
in lirieke

of gee my stilte
sonder mense
wat so fake sing
soos hulle is.

© Anria (29/01/2016)
TEMAS
6 Kommentaar
 1. Viooltjie

  2 Maart 2016

  Ek hou BAIE hiervan Anria. Boude en boobs doen dit ook nie juis vir my nie ☺

 2. Anria

  2 Maart 2016

  Haha (bloos) – dankie !

 3. Anze

  2 Maart 2016

  Anria jou woorde praat ook uit my kop!! Puik gepen, lekker ritme in jou gedig

 4. Somerreën

  2 Maart 2016

  nooit sal jy jou dans verloor nie, want jou ritme is jou hart…..mal oor die einde….xx

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 59
Kommentaar telling: 76

Anria Breed is gebore in 1983 en woon tans in Brits. Sy het ’n Nasionale Sertifikaat N6 - Bestuursassistent Diploma met Besigheidsafrikaans. Haar kortverhaal, Die ou Beetle, het die aanlyn Vrouekeur kompetisie gewen in Februarie 2015. In Julie 2015 is drie van haar gedigte gepubliseer in Brose Genade, ’n bundel vir kanker-vegters. Sy het haar debuut digbundel, Volg net die Skoenlappers, in Augustus 2015 gepubliseer. In Januarie 2017 is een van haar gedigte in ’n Nederlandse tydskrif gepubliseer ter ere van die stigting van die nuwe gemeente, Meierijstad in Nederland. In Mei 2017 is haar gedig, Die mooi van die donker, gepubliseer in die digbundel Inkspraak.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 220 gaste aanlyn

Bydraes – Argief