Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Ek ken jou soms

Deur Meermin
Datum gepubliseer: 6 April 2016 Aantal woorde: 83 1373 Kere gelees 28

Wie is jy?

Wese waarvan ek droom –
meerman wat bly by die see
en nooit skroom
om grepies uit sy dag vir my te gee.

Jy kom lawe my roos woestyn
met die teerheid
van ñ gentleman ‘s touch
wat rakelings die ruwe rots
van my bar siel laat verbrokkel.

Jy soutsproei die dorings dood in my dag
met die heuning wat drup vanuit jou lag

Wie is jy?

Wese waarvan ek droom –
meerman wat woon by die see

Wie is jy?
TEMAS
2 Kommentaar
  1. Arnold

    6 April 2016

    In geheel is dit baie goed verwoord.

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 7
Kommentaar telling: 21

‘Time held me green and dying though I sang in my chains like the sea.’ Dylan Thomas: Fern Hill. Ek is maar net 'n verlore siel wat orkaan in die lewe se oseaan.  ‘n Meermin in hoopvolle groei na digters-volwassenheid. Die verloop van tyd knaag van binne en al spreek my penne-vryheid luid soos die dreunende oseaan, bly dit gevange in kettings van sterflikheid. Indien pêrels uit my pen voortspruit, is omdat dit vir nou bedoel word. Nie vir later nie. © P.S.  Moet asseblief nie my werkies sonder my medewete (uit)deel nie. ~~ Oseaan-groete  ~~

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 143 gaste aanlyn

Bydraes – Argief