Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Ek mis jou ook …

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 24 Julie 2021 Aantal woorde: 83 178 Kere gelees 1

Partykeer wonder ek of God na my luister
hoor Hy my as ek bid –
ek het nie mooi woorde gebruik nie
ek het sommer maar net gedink,
maar dis ook bid;
ek het elke dag vir jou gebid
en vir God mooi gevra om jou gesond te maak
sodat ek by jou kon sit en jou hand vashou
want ek wou graag vir jou sê ek is lief vir jou

ek mis jou ook
al sê ek dit nie …

MC Marx (C)
TEMAS
2 Kommentaar
  1. Anze

    26 Julie 2021

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Julie 2021 – OOP projek

  2. Magrietha Marx

    26 Julie 2021

    Baie dankie tannie

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 13
Kommentaar telling: 6

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 153 gaste aanlyn

Bydraes – Argief