Jongste aktiwiteit:

Ek sal onthou

as die wolke pers word bo die gras wat groen
soos dit hierdie seisoen in die Vrystaat doen

as die see haar branders laat skuim oor die sand
ek weer kaalvoet loop oor ‘n blinkwater strand

as die lug so newel en die berg verbloem
maar my najaarsaalwyn oranje lemoen

as swawels sweef oor die boulevard brug
waar populier verklaar – die herfs is terug

en as die geelbekwou so luglangs hou
mikstert, hangvlug – teen die Maartmaandblou

dán sal ek onthou

© Carma Shaw
06 Maart 2017
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

2 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed