Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Ek wens vir jou

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 15 Oktober 2021 Aantal woorde: 111 105 Kere gelees 2

Ek wens vir jou
‘n sonskyn dag
sonder probleme wat op jou wag.

Ek wens vir jou
wit wolke in die hemel blou
en familie en vriende wat jou in liefde toevou.

Ek wens vir jou
kalmte en vrede in jou hart
en dat God jou sal help met elke tree wat jy stap.

Ek wens vir jou
‘n warm liefdevolle huis
met kos op jou tafel, groente, aartappels en vleis.

Ek wens vir jou
dat jy altyd gesond sal wees
en nie die onbekende toekoms sal vrees.

Ek wens vir jou
‘ n besondere voorspoedige nuwe jaar
en dat God jou altyd sal veilig hou en bewaar…

MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 30
Kommentaar telling: 8

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 352 gaste aanlyn

Bydraes – Argief