Jongste aktiwiteit:

Geld pond tien

as kind was geld vir ons nie beskore
was niks ook ooit verlore
geld pond tien
onthou ek die woorde
maar nooit gesien
ons ouers in akkoorde

‘n tiekie en ‘n sjieling
was nooit ‘n speelding
maar snoepie geld van ouma
was ‘n tiekie in die hand
en een knipoog glimlag van oupa
het ons alles klaar verpand
met nikkerbols in die sak
was daar geen pak

geld pond tien
verstaan ek vandag nog nie
maar as ons pa en ma sien
was hul glimlag meer werd want hul liefde was nooit nie vals nie
was geld vir ons niks meer werd

@ Louisa van Vliet
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed