Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Jy het so mooi omgee hart …

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 14 November 2021 Aantal woorde: 97 430 Kere gelees 11

Moet asseblief nie so hartseer wees
ek kan die trane in jou woorde lees
jy moet probeer om van haar te vergeet
want sy het net jou hart gebreek
dit op die grond gegooi en daarop getrap
nou voel die lewe vir jou donker en swart.

As sy só met jou mors dat jy ly
verdien sy nie om jou liefdevolle hart te kry
maar ek weet God sal jou weer heel maak
want Hy sien al jou trane raak.

Jy het so mooi omgee hart
en verdien nie dat mense dit stukkend trap…

MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 34
Kommentaar telling: 8

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 698 gaste aanlyn

Bydraes – Argief