Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Moenie bekommerd word …

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 27 November 2021 Aantal woorde: 113 350 Kere gelees 8

Moenie dink dat jy faal
as jy in die lewe verdwaal
soms is dit bestem om te gebeur
wanneer ons struikel en val in die lewe se seer…
.
Ek het ook al baie verdwaal
maar God het my elke keer weer kom haal
al voel dit of ek in die pyn verdrink
red Hy my voor ek heeltemal weg sink.
.
Ek glo ‘n mens moet soms verdwaal
val, seerkry en faal –
God wil hê ons moet uit ons foute leer
opstaan, sterker word en net weer probeer.
.
So moenie bekommerd word as jy in die lewe faal
onthou net: God sal jou elke keer uit die gat kom haal….
.
MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 34
Kommentaar telling: 8

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 589 gaste aanlyn

Bydraes – Argief